Split Ender

Si tu eviti sa ajungi la salon pentru a-ti tunde varfurile de teama sa nu pierzi cel putin o palma din lungimea parului tau? Acum poti scapa de aceasta frica cu ajutorul nostru, deoarece Split Ender indeparteaza doar varfurile despicate si arse lasand parul mai matasos, mai sanatos si usor de aranjat fara a lua din lungimea parului. Split Ender Pro este un aparat ce nu subtiaza, nu fileaza si nu da forma, acesta nu afecteaza negativ firul de par: nu il subtiaza si nu il electrizeaza.
•Poate fi folosit pe orice par: deteriorat, ars, rupt, fragil, vopsit etc.
•Parul trebuie sa fie curat, recent spalat.
Hair Split Ender Trimmer este aparatul minune care tunde toate firele de la radacina pana la varf. Aparatul tunde varfurile arse si despicate.
Este un aparat ce nu subtiaza, fileaza sau da forma. El indeparteaza varfurile despicate de pe lungimea firului de par lasandu-l mai matasos, mai sanatos si usor de aranjat! Acesta se foloseste doar dupa ce parul este spalat folosind o gama de produse pentru parul deteriorat si uscat! Parul se usuca apoi se foloseste acest aparat.
Acesta este un tratament special adus parului, ce nu se poate realiza cu foarfeca sau briciul. Prin utilizarea acestui aparat, parul dumneavoastra va arata mult mai sanatos si va fi mai rezistent.
Singurul aparat care tunde pe lungime!

La orice procedura de vopsit (balayage/suvite/highlights/radacina)
primesti un cadou in produse la roata norocului!