Oxigen hiperbaric

Tratamentul cu oxigen hiperbaric:

Inaintarea in varsta, expunerea excesiva la razele solare, poluarea si multi alti factori din prezent provoaca imbratranirea prematura a pielii, avand ca rezultat aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si a luminozitatii tegumentului si lipsa de fermitate a pielii. Un tratament cu oxigen hiperbaric reinfuzeaza celulele cu oxigenul de care au nevoie, imbunatatind circulatia sangelui, neutralizeaza toxinele, regleaza pH-ul pielii si oxigeneaza tesuturile. Oxigenul sub presiune este introdus in cele mai profunde straturi ale pielii.

Datorită oxigenarii si imbunatatirii respiratiei celulare, este stimulata circulatia sangvina, celule se regenereaza si pielea este hidratata in profunzime, prin stimularea productiei de elastina si colagen. Ridurile sunt reduse, petele sunt indepartate, tenul devine mai luminos, conturul natural al fetei este subliniat si infrumusetat.

Beneficii

  1. Tenul este mai luminos, iar pielea devine mai ferma;
  2. Fata are un aspect intinerit;
  3. Culoarea pielii este uniformizata, eliminandu-se petele pigmentare;
  4. Cearcanele si pungile de sub ochi sunt vizibil diminuate;

In ce consta sedinta de tratament cu oxigen hiperbaric?

Folosind aerograful pentru a pulveriza oxigen hiperbaric, acesta ajunge pana in straturile cele mai profunde ale pielii, impreuna cu substantele active atent selectionate. Astfel, pielea se bucura de o infuzie de oxigen si nutrienti, fiind hidratata si oxigenata in profunzime. Descopera si tu un astfel de tratament si te vei bucura de o piele fina si catifelata mult timp de acum inainte!