Microdermoabraziune

Procedura de imbunatatire a texturii pielii

Iti simti tenul incarcat si “stresat” de factorii poluanti? Microdermoabraziunea este o procedura de imbunatatire a texturii pielii prin care se exfoliaza si se indeparteaza stratul superficial de celule moarte de la suprafata. Aparatul va descuama si oferi un aspect stralucitor, folosind un varf imbracat in cristale.

Procedura de microdermoabraziune ajuta la oxigenarea si regenerarea celulara, oferind rezultate imediate cu efect de lifting instant, trateaza cicatricile post acneice, petele pigmentare si uniformizeaza textura pielii.

De ce este microdermoabraziunea potrivita pentru tine?

Este un tratament modern, indragit de tot mai multe persoane, deoarece ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii si diminuarea imperfectiunilor. In plus, rezultatele sunt vizibile imediat, iar tu te poti bucura de o piele cu un aspect tanar si stralucitor.

Potrivit specialistilor, microdermoabraziunea cu particule de diamant exfoliaza pielea in profunzime, sporind productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea celulara si imbunatateste starea generala a pielii, stimuleaza epiderma si circulatia sanguina, eliminand petele pigmentare si semnele de imbatranire.

Beneficii

  1. Redă luminozitatea tenului si îl tonifiază;
  2. Conferă fermitate și suplețe tenului;
  3. Elimina toxinele;
  4. Curata si regenereaza epidermul;
  5. Creste fluxul sanguin;
  6. Asigura un aspect intinerit;
  7. Uniformizeaza culoarea pielii;
  8. Elimina pungile de sub ochi si amelioreaza cearcanele;
  9. Trateaza petele pigmentare, acneea, cicatricile, vergeturile, ridurile etc.

Cum decurge o sedinta de tratament?

Curatare in profunzime – Dupa o demachiere si o tonifiere riguroasa, se recomanda sa incepi tratamentul cu o exfoliere profunda a tegumentului cu ajutorul capetelor de microdermabraziune. Se alege un capat cu abraziunea potrivita tegumentului si zonei pe care urmeaza a fi realizata exfolierea. Astfel, obtinem o piele curata, neteda, uniformizata si pregatita pentru ceilalti pasi ai tratamentului.

De obicei, se efectueaza un protocol de 4-6 sedinte la interval de o saptamana in functie de problemele specifice si recomadarile specialistilor, iar dupa finalizarea tratamentului se recomanda cate o sedinta de intretinere o data pe luna. Pentru mai multe informatii despre microdermoabraziune, specialistii salonului The Lash Lounge iti stau la dispozitie!