LYCON HAIR REMOVAL/ Epilare igienica LYCON

Epilare Igienica

The Lash Lounge pretuieste pielea fiecarei cliente de aceea produsele folosite in cadrul departamentului Skin Care sunt de top. Ceara folosita de catre cosmeticienii nostrii este de cea mai buna calitate, blanda cu pielea ta si cu minim de durere. Brandurile iubite de noi? RICA si LYCON! Va vom explica acum DE CE am ales acesti ambasadori ai frumusetii la noi in salon.

LYCON – PRECIZIE IN EPILARE

Ceara folosită de Victoria Beckham pentru epilat este acum şi în România! Un concept inovator, unic, Lycon oferă o experienţă deosebită: epilare aproape fără durere, reducerea foliculitei şi a problemelor asociate unei pieli sensibile, o senzaţie de piele catifelată, cu arome delicioase.

Ceara fierbinte Lycon este o ceară de unică folosință, poate fi folosită la temperatură joasă mulându-se pe firul de păr și îndepărtându-l în totalitate din rădăcină. Este o ceară perfectă pentru părul scurt și încăpățânat de pe toate părțile corpului și feței.

Ceara fierbinte Lycon conține o selecție a celor mai rafinate ingrediente naturale ce hidratează pielea lăsând-o fină, catifelată și complet fără păr.

Fiind folosită la o temperatură foarte joasă ceara fierbinte LYCON poate fi reaplicată (până la 5 aplicări) pe zonele deja epilate fără a crea disconfort sau iritații fiind excelentă pentru zonele sensibile și intime.

Ceara Lycon, indiferent de aromă și culoare, are aceeași formulă de bază conținând ceară de albine, rașină de conifere, colofoniu (pentru elasticitate, se obține prin distilarea rășinei) și parafină, cărora li se adaugă uleiuri esențiale aromatice având rol de hidratare a pielii, făcând-o astfel să fie iubită chiar și de cele mai pretențioase cliente!

Lycon a fost creat în Australia de către Lydia Jordane, terapeut în frumusețe recunoscut internațional.

Conținând cele mai fine rașini naturale, ceară de albine și uleiuri esențiale de aromaterapie, LYCON oferă rezultate superioare, înlăturând ca nicio altă ceară, părul problematic scurt de până la 1 mm. În acelasi timp, temperatura joasă, flexibilitatea și gentilitatea cerii asigură un extra-confort clientelor printr-un tratament hrănitor și restructurant chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Profesioniștii nostril folosesc Lycon cu încredere, de fiecare dată, pentru a îndepărta complet toate tipurile de păr. Lycon se bucură de o recunoștință fără pereche pentru calitatea neîntrecută a produselor și integritatea profesională.

Lycon oferă o gamă largă de produse: diferite tipuri de ceară fierbinte (hot wax), ceară care se înlătură cu benzi (strip wax) și ceară unică LYCOJET, toate fiind de unică folosință, completate de loțiunile LYCON folosite pre și post epilare, care, împreună asigură un epilat complet și cu rezultate maxime.

Ceara LYCON care se îndepartează cu benzi este o ceară mai lichidă ce se foloseste la o temperatură mai mare și este ideală pentru zonele mai puțin sensibile. Este recunoscută pentru perfecțiunea cu care se pliază pe piele și puterea cu care îndepartează firele de păr (păr scurt de până la 2 mm), pielea nefiind deteriorată și rămânând fină, hidratată și nelipicioasă. Conține un amestec special de rășini naturale și uleiuri de aromaterapie, care împreună cu tehnologia cu Titanium Dioxide ajută la recondiționarea și hidratarea pielii.

La orice procedura de vopsit (balayage/suvite/highlights/radacina)
primesti un cadou in produse la roata norocului!