Extensii Gene – Galerie

Extensiile genelor sunt catene individuale confecţionate dintr-un material hipoalergic special creat pentru a respecta rigorile de greutate suportat de geana naturala şi pentru a oferi flexibilitatea necesară unei purtări de lungă durată. Ele sunt bine atașate pe fiecare geană naturală cu un adeziv special. Acestea sunt aplicate pe genele naturale și niciodată în contact direct cu pielea.

Pleoapa superioară are aproximativ 90-150 gene pe ea, în timp ce partea de jos are între 70 – 80 gene. Cele mai multe gene cresc până la 10 mm lungime.

Chiar dacă este posibil să nu pară așa, fiecare păr din corp are un ciclu de creștere. Va crește până la o anumită lungime și în cele din urmă va ajunge la ciclul complet și apoi va cădea. Există trei faze pentru tot ciclul de creștere a părului, chiar si in cazul genelor:

  1. Faza de creștere activă – Aproximativ 40% din genele superioare sunt în creștere activă în orice moment. Această fază durează 30 până la 45 de zile.
  2. Faza tranzitorie – În timpul acestei faze, genele se opresc din creștere și foliculul se micșorează. Aceasta durează între 2 și 3 săptămâni.
  3. Faza de odihnă – Această fază poate dura mai mult de 100 de zile înainte ca genele să dispară.

Notă importantă: Fiecare geană are propriul său ciclu, astfel există gene în câte una din cele 3 faze, permanent. Ca rezultat, în cele mai multe zile, câteva gene vor cădea.

În mod realist, extinderea genelor durează aproximativ 4 săptămâni, ele căzând concomitent cu geana naturală. Unele se vor pierde în câteva săptămâni ca parte a ciclului natural, de aceea este necesar să se efectueze întreţinerea lor la fiecare 2-3 săptămâni pentru a le menține.

Înțelegerea ciclului de creștere a genelor este utilă pentru a întelege ceea ce se întâmplă de fapt. Din moment ce este imposibil să știți care sunt firele naturale care sunt în stadiul ciclului de creștere, ar trebui să vă așteptați în mod continuu să intervină caderea naturală a genelor.

Fii blândă cu genele tale. Nu atingeți, frecați, nu dati cu apă, cu sudoare sau aburi timp de 24 de ore.

Evitați scurgerea apei direct pe genele dvs.

Evitați produsele uleioase (inclusiv unele produse de protecție solară) pe sau în apropierea genelor.

Dacă insistați asupra rimelului, utilizați numai rimel pe bază de apă și aplicați-l la mijloc pentru a evita zona rădăcinii.

Utilizați doar demachiant pe bază de apă!

Nu vă laminaţi genele sau nu faceti permanent inainte de aplicarea extensiilor de gene.

Evitați să dormiți pe noile gene.

Nu vă smulgeti genele (acest lucru poate duce la apariția prematură a genelor voastre naturale). – Dacă doriți să le eliminați, vă rugăm să vă întoarceți la salon si va vom ajuta. Se utilizează un agent de îndepărtare special care vă va proteja genele naturale.

Întrețineți extensiile cu programari regulate.

La orice procedura de vopsit (balayage/suvite/highlights/radacina)
primesti un cadou in produse la roata norocului!