Extensii De Par Hairtalk

Atât de naturale. Atat de confortabile. Atât de facile.

Extensiile de par Hair talk sunt confectionate manual, fiecare fir de par fiind introdus intr-o banda adeziva transparenta, pentru a imprima vizual o “directie de crestere a parului” naturala. In acest fel, se evita aspectul destul de neplacut pe care il creau celelalte sisteme de prindere a extensiilor de par. Prin aceasta tehnica inovatoare, extensiile de par se alipesc aproape invizibil la parul dumneavoastra.

Extensiile de par Hair Talk sunt confectionate din par Remy, foarte subtiri, cu dimensiunea de 3cm x 7mm a benzii adezive. Marele avantaj al folosirii acestui tip de extensii il reprezinta presiunea foarte mica pe care acestea o exercita asupra firului de par, evitandu-se astfel clasicele dureri de par pe care extensiile le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp.

Rapid, Delicate Pentru Păr, Universal Aplicabile – Extensiile Hairtalk

Păr frumos, lung, în nuanțe naturale și cu reflexii fascinante. Cu extensiile de păr, acest vis al părului devine realitate!  Benzile adezive ultra-plate au doar 3 cm lățime și 7 mm înălțime. Ele sunt aplicate pe propriul dumneavoastră păr și redau părul în trei lungimi standard diferite (25 cm, 40 cm și 55 cm) și 28 de culori naturale pentru păr, plenitudine și lungime.

La orice procedura de vopsit (balayage/suvite/highlights/radacina)
primesti un cadou in produse la roata norocului!